Äijälän Liikunta ry
 
Liikuntaa ja elämyksiä kaikenikäisille!

Tervetuloa Äijälän Liikunta ry:n jäseneksi!

 

Seura järjestää jäsenilleen erilaisia kerhoja, jumppia, kursseja sekä tapahtumia ja retkiä lähiseudulla ja kauempanakin. Jäsenet saavat osallistua aktiviteetteihin ilmaiseksi tai edullisemmin kuin ei-jäsenet. Toiminnoista ilmoitetaan seuran nettisivuilla, facebookissa sekä tarpeen tullen Laukaa-Konnevesi -lehdessä.

Jäsenenä saat lisäksi alennusta:

Äänekosken ja Suolahden uimahalleissa:
Alennusta 25% pääsylipun normaalihinnasta. Huom! Liput ladataan kortille. Korttimaksu 5 €. Mikäli sinulla on jo kortti, uudet liput voidaan ladata samaan korttiin.

Peurungan uimahallissa:
Alennusta kylpylälipun hinnasta sekä lisäksi mm. sarjalipuista, keilailusta, kuntosalista, liikuntaryhmistä sekä liikuntatiloista. Kysy alennushinta Peurungasta.

Tukea omatoimiliikuntaan:
Jäsenille 10 euron etu liikunnan/urheilun harrastamiseen/lajikokeiluun 
keväällä 2024 sekä mahdollisuus Seurantalon vuokraamiseen omatoimiliikuntaan. Lue lisää!


Jäseneksi liittyminen sekä jatkavien jäsenten jäsenmaksut

Seuran jäseneksi pääsee/jäsenyyttä jatkaa maksamalla jäsenmaksun ja kirjoittamalla maksun viitteeseen jäseneksi liittyvien tiedot. Jäsenmaksu koskee aina kalenterivuotta.

Jatka jäsenyyttä tai liity uudeksi jäseneksi maksamalla jäsenmaksu mielellään viimeistään alkaneen kalenterivuoden helmikuun puoliväliin mennessä. Halutessasi voit toki liittyä jäseneksi myös kesken kalenterivuoden, maksun suuruus on kuitenkin aina sama.


Jäsenmaksut:

  • Perhemaksu 35 €/vuosi
  • Aikuinen 20 €/vuosi
  • Alle 15-vuotias lapsi 10 €/vuosi
  • Kannatusmaksu 15€/vuosi (valitse kannatusmaksu, jos et halua liittyä jäseneksi, mutta haluat tukea toimintaa)

Jäsenmaksutili:  

  • POP Pankki Konnevesi FI 30 4760 1020 0053 44
  • Kirjoita maksuun viestiksi kaikkien jäseneksi liittyvien/jäsenenä jatkavien perheenjäsenten nimi, syntymävuosi ja kotikunta. Jos tiedot ei mahdu viestiin, laita emailitse: aijalanliikunta(at)aijalanliikunta.fi.
  • Kannatusmaksussa laskun viestiksi "kannatusmaksu".

Menossa mukana
Toimintaa tukemassa jäsenalennuksien muodossa:
Peurunka
_________
Äänekosken uimahalli
__________
Suolahden uimahalli
______________
Äijälän Liikunta ry on saanut vuonna 2021 tukea maaseuturahastosta Leader JyväsRiihen kautta Viritys-teemahankkeessa "Äijälän Biitsi" uimarannan rantalentopallokentän kunnostamiseen ja pukukopin rakentamiseen.


 


HUOM! Ota seurantaan Facebook-sivumme, jossa aina ajankohtaisin tieto (esim. kerhojen/jumppien aikataulujen mahdolliset muutokset)